2FG coaching en advies

Sparringsessies van 1 uur

Wil je een uur sparren met een ervaren (hoogbegaafden)coach? Spiegelen, vragen stellen, een ander perspectief? Een hart onder de riem, even stoom afblazen, tips en richting te krijgen, of duiding?

Naast de uitgebreidere trajecten, waarbij je werkt vanuit een individueel coachingsplan met door jou vooraf bepaalde doelen, kan je nu ook naar behoefte incidenteel een sparringsessie boeken of een kort traject doen. We kijken samen naar je coachvraag en naar wat voor jou de beste werkwijze is.

Een sparringsessie van 1 uur via Google Meet of Live: € 117,- *

Boek direct

Je kent de uitspraak “Het ijzer smeden als het heet is.” wel. Als er iets schuurt in je werk of privé, of er speelt iets door je hoofd waar je met een coach graag eens over wil praten, wacht dan niet! Blijkbaar is er nu iets aan de hand dat voor jou urgent genoeg is om hier te komen kijken. Vaak is het toch zo dat, hoe eerder je in actie komt, des te sneller je de beoogde resultaten behaalt. Hieronder kan je direct een online sessie boeken. 

Let op! Dit is alleen voor ONLINE sessies mogelijk! Wil je LIVE afspreken? Klik dan hier.

Ben je een zakelijke klant en wil je een sparringsessie boeken? Klik dan hier.

* Dit aanbod geldt voor particulieren en is inclusief 21% BTW. Kijk hier voor alle tarieven.

Door onderstaand formulier in te vullen vraag je een LIVE sparringsessie aan.

LET OP! Na verzenden van je aanvraag ontvang je een email met een verificatielink voor je emailadres. Pas nadat je op die link hebt geklikt is je aanvraag compleet. De email met verificatielink kan soms bij je spam terechtkomen. Check dus even je spam als je geen email lijkt te hebben ontvangen. 

Neem voor zakelijke tarieven of coaching vanuit een individueel coachingsplan contact met me op.