2FG coaching en advies

Bore-out test

Je hebt het vermoeden op een burn-out of een bore-out af te stevenen, anders was je niet hier. Dat is alvast wat. Een eerste stap om een echte bore-out te voorkomen. Want: als je weet wat er aan de hand is, kan je er ook wat aan doen! Doe de test!

Een deel van de wijzerplaat van een klok in een zwart-wit foto met de tekst: Hoogbegaafd? Bore-out / Burn-out.

Je email adres gebruik ik om je de resultaten en een advies aan je op de sturen. In die email staat meer uitleg over bore-out en geef ik een aantal tips hoe je een bore-out zou kunnen voorkomen.

Het zou kunnen dat ik je na het doen van de test persoonlijk mail om over de uitkomst eens van gedachten te wisselen. Je kan natuurlijk ook zelf meteen contact met mij opnemen voor een advies of een consult over bore-out.

Doe de test en leer wat je eraan kan doen!

Als je de test gedaan hebt krijg je naast de testresultaten wat uitleg en een paar tips waarmee je alvast aan de slag kan gaan gemaild. Uiteraard help ik je graag bij de uitwerking.

Kies of de stelling bij je past. Daarna klik je op ‘Volgende’. De bore-out test bestaat uit 25 vragen.

Je bent vaak overdag fysiek moe.

Let op! Deze bore-out test geeft een indicatie of je de symptomen van een (beginnende) bore-out hebt. Het is geen garantie of bewijs dat je een bore-out hebt of niet. Het kan je wel helpen in de goede richting te zoeken naar verbetering op je werk, in overleg te gaan met je werkgever of het onder de aandacht te brengen van je bedrijfsarts.

Wat de uitkomst van deze test ook is, het feit dat je aanleiding voelt om de test te maken geeft al aan dat er in elk geval iets aan de hand is. Hierover praten met je leidinggevende, bedrijfsarts of coach is aan te raden. Hieronder kan je direct een gratis (online of telefonisch) kennismakingsgesprek inboeken.

Hieronder kan je eventueel nog reacties kwijt over de test of over jouw bore-out ervaringen.
Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Reacties komen pas op de website nadat ze gecontroleerd zijn.

Reageer hier:

Je kan hieronder een reactie achterlaten op dit artikel. Jouw reactie kan anderen helpen. Na goedkeuring wordt je reactie onder het artikel op deze website geplaatst. Het kan dus even duren voordat je reactie zichtbaar is. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar is wel verplicht om in te vullen. Dit is om spam te voorkomen.