2FG coaching en advies

Boek hier een gratis kennismakingsgesprek:

Omdat je niet zeker weet of je hoogbegaafd bent of je weet het wel, maar je loopt met vragen rond omdat je voor de zoveelste keer in conflicten op je werk verzeild raakt, of je verveelt je op je werk en je hebt het gevoel dat je carrière niet echt wil vlotten.

Of omdat je (een) kind(eren) hebt die (vermoedelijk) hoogbegaafd is en je er veel van jezelf in herkent en je natuurlijk graag een rolmodel wil zijn, waar zij wat aan hebben, ook als het gaat om je eigen ontwikkeling en passende keuzes maken om jezelf te kunnen ontwikkelen.

Of je hebt last van faalangst, beren op de weg, onzekerheid, moeite met ‘erbij (willen) horen’, jezelf zijn, je te laten zien, het impostersyndroom, of je wilt minder frustratie voelen in communicatie met anderen.

Allemaal redenen om een  afspraak te maken en vrijblijvend kennis te maken met een ervaren hoogbegaafdencoach. En omdat ik zelf ook hoogbegaafd ben, kan ik jou écht begrijpen.

Hieronder kan je direct een gratis en geheel vrijblijvend, online of telefonisch, kennismakingsgesprek van 15 minuten inplannen.

Teskt: Hoogbegaafd? Kennismakingsgesprek. Zwart/wit afbeelding van een voet op een deurmat.

Het kennismakingsgesprek bied ik je gratis aan omdat ik benieuwd ben naar jouw verhaal en naar waar je mee worstelt. 

Heb je een vraag, of wil je jouw huidige situatie kort bespreken? Boek dan hieronder direct een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek om je vragen voor te leggen, je situatie kort te bespreken en te kijken naar de mogelijkheden hier eventueel verder in gecoacht te worden.

Een coachingstraject is een kwetsbaar proces waarbij (wederzijds) vertrouwen een belangrijke factor is, en dus ‘de klik’ er ook moet zijn. Het is fijn om dat ook alvast te kunnen ervaren.

Ik zal persoonlijk de afspraak per email bevestigen. Online meetings vinden plaats door middel van Google Meet.

Wil je liever op een andere manier in contact met me komen, bezoek dan de contactpagina met verschillende mogelijkheden.

Tot gauw,

Arnout Mostert