2FG coaching en advies

HB Peer Meet-Up

Op dit moment staat er nog geen nieuwe HB Peer Meet-Up gepland.

De laatste HB Peer Meet-Up was op 24 juni 2023. Een datum voor een nieuwe bijeenkomst of wandeling is nog niet gepland. 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe evenementen die ik organiseer, schrijf je dan in op de nieuwsbrief onderaan deze pagina of volg me op social media. Je blijft dan niet alleen op de hoogte van nieuwe Meet-Ups die ik organiseer maar ook van nieuwe publicaties die ik doe.

Een zwart-wit foto van een boomstronk in een plas water met tekst: Hoogbegaafd? Ontmoet gelijkgezinden tijdens de HB Peer Meet-Up

Hier kun je andere hoogbegaafden ontmoeten!

Bij een HB Peer Meet-Up kan je eindelijk gelijkgezinden ontmoeten! Hoe fijn is het om aansluiting te vinden, (h)erkenning te hebben en energie te krijgen van een gesprek?!

Want het is best lastig om andere hoogbegaafden te vinden. Niet zo gek, maar 2% van de bevolking is hoogbegaafd. Dat is niet veel. Maar heb je al wel eens ervaren hoe fijn het is om met andere hoogbegaafden te praten over van alles en nog wat.

Ik hoor van coachees regelmatig dat ze behoefte hebben aan peer-contact. En dat het moeilijk is om mensen te leren kennen van gelijk niveau en dat ze zich mede daardoor sociaal soms wat terugtrekken. Daarom organiseer ik de HB Peer Meet-Up! Om elkaar te kunnen ontmoeten.

Deelname aan de HB Peer Meet-Up is gratis. Houd mijn website in de gaten, volg me op FaceBook of LinkedIn of Twitter of Instagram of schrijf je hieronder in op mijn nieuwbrief.