HB Peer Meet-Up

Hier kun je andere hoogbegaafden ontmoeten!

Bij een HB Peer Meet-Up kan je eindelijk gelijkgezinden ontmoeten! Hoe fijn is het om aansluiting te vinden, (h)erkenning te hebben en energie te krijgen van een gesprek?!

Want het is moeilijk om andere hoogbegaafden te vinden. Niet zo gek, maar 2% van de bevolking is hoogbegaafd. Dat is niet veel. Maar heb je al wel eens ervaren hoe fijn het is om met andere hoogbegaafden te praten over van alles en nog wat.

Ik hoor van coachees regelmatig dat ze behoefte hebben aan peer-contact. En dat het lastig is om mensen te leren kennen van gelijk niveau en dat ze zich mede daardoor sociaal soms wat terugtrekken. Daarom organiseer ik de HB Peer Meet-Up! Om elkaar te kunnen ontmoeten.

Deelname aan de HB Peer Meet-Up is GRATIS.

De eerstvolgende HB Peer Meet-Up is op
Vrijdagmiddag 25 september 2021
Aanvang: 14.00 uur
In (de buurt van) Bussum

Maximum aantal deelnemers is 12.

Voor wie?
Deze HB Peer Meet-Up is bedoeld voor ouders van hoogbegaafde kinderen in de lagere school leeftijd. De HB Meet-Up is niet alleen voor (ex-)coachees van 2FG coaching en advies, ook andere hoogbegaafden zijn uiteraard van harte uitgenodigd!

De HB Peer Meet-Up heeft geen specifiek thema maar deze keer wel een specifieke doelgroep.

We verzamelen om 14.00 uur op een plek ergens in de buitenlucht, in de buurt van Bussum. Daar doen we een kort kennismakingsrondje en vervolgens maken we een wandeling. Het terrein is ongelijk, de wandeling is niet geschikt voor rolstoelen of rollators.

Hieronder vind je het inschrijfformulier waarmee je je kan opgeven.Kan je niet op zaterdagmiddag 25 september maar wil je wel graag een keer aan een HB Peer Meet-Up deelnemen? Houd dan mijn website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan ontvang je ook de uitnodiging voor de volgende HB Peer Meet-Up, die is weer bedoeld voor iedereen van 20 jaar en ouder die hoogbegaafd is of sterk het vermoeden heeft dat te zijn.