2FG coaching en advies

HB Peer Meet-Up

Hier kun je andere hoogbegaafden ontmoeten!

Bij een HB Peer Meet-Up kan je eindelijk gelijkgezinden ontmoeten! Hoe fijn is het om aansluiting te vinden, (h)erkenning te hebben en energie te krijgen van een gesprek?!

Want het is best lastig om andere hoogbegaafden te vinden. Niet zo gek, maar 2% van de bevolking is hoogbegaafd. Dat is niet veel. Maar heb je al wel eens ervaren hoe fijn het is om met andere hoogbegaafden te praten over van alles en nog wat.

Ik hoor van coachees regelmatig dat ze behoefte hebben aan peer-contact. En dat het moeilijk is om mensen te leren kennen van gelijk niveau en dat ze zich mede daardoor sociaal soms wat terugtrekken. Daarom organiseer ik de HB Peer Meet-Up! Om elkaar te kunnen ontmoeten.

Deelname aan de HB Peer Meet-Up is GRATIS.

De eerstvolgende Peer Meet-Up is nog niet bekend.

Datum: Nog niet bekend. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.
Start tijdstip: XX.00 uur
Locatie: In de buurt van Bussum (gegevens ontvang je na inschrijving)
Deelname is gratis, eten en drinken is voor eigen rekening.
Opgeven is verplicht en kan je hieronder doen.
Maximale groepsgrootte: 15 personen.

Voor wie?

De HB Peer Meet-Up is bedoeld voor volwassenen die hoogbegaafd zijn of het vermoeden hebben dat te zijn. De HB Meet-Up is niet alleen voor (ex-)coachees van 2FG coaching en advies, ook andere hoogbegaafden zijn uiteraard van harte uitgenodigd!

Overige info

De HB Peer Meet-Up heeft geen specifiek thema.

We verzamelen om 11.00 uur op een plek ergens in de buitenlucht, in de buurt van Bussum. Daar doen we een kort kennismakingsrondje en vervolgens maken we een wandeling van ongeveer 7 kilometer: 3,5 kilometer heen, dan is er de mogelijkheid tot een kopje koffie of iets anders en dan lopen we weer 3,5 kilometer terug naar het startpunt. Ook daar is er de mogelijkheid nog wat te drinken en desgewenst verder te praten.

Het terrein is ongelijk, de wandeling is niet geschikt voor rolstoelen of rollators.
De locatie is goed bereikbaar met de auto en (OV) fiets.

Inschrijven voor de HB Peer Meet-Up van ...