2FG coaching en advies

We gaan weer wandelen!

Zaterdag 1 juni 2024 staat de volgende HB Peer Meet-Up gepland.

Hieronder kun je je inschrijven voor de nieuwe HB Peer Meet-Up.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe evenementen die ik organiseer, schrijf je dan in op de nieuwsbrief onderaan deze pagina of volg me op social media. Je blijft dan niet alleen op de hoogte van nieuwe Meet-Ups die ik organiseer maar ook van nieuwe publicaties die ik doe.

Een zwart-wit foto van een boomstronk in een plas water met tekst: Hoogbegaafd? Ontmoet gelijkgezinden tijdens de HB Peer Meet-Up

Hier kun je andere hoogbegaafden ontmoeten!

Bij een HB Peer Meet-Up kan je eindelijk gelijkgezinden ontmoeten! Hoe fijn is het om aansluiting te vinden, (h)erkenning te hebben en energie te krijgen van een gesprek?!

Want het is best lastig om andere hoogbegaafden te vinden. Niet zo gek, maar 2% van de bevolking is hoogbegaafd. Dat is niet veel. Maar heb je al wel eens ervaren hoe fijn het is om met andere hoogbegaafden te praten over van alles en nog wat.

Ik hoor van coachees regelmatig dat ze behoefte hebben aan peer-contact. En dat het moeilijk is om mensen te leren kennen van gelijk niveau en dat ze zich mede daardoor sociaal soms wat terugtrekken. Daarom organiseer ik de HB Peer Meet-Up! Om elkaar te kunnen ontmoeten.

Deelname aan de HB Peer Meet-Up is gratis. Houd mijn website in de gaten, volg me op FaceBook of LinkedIn of Twitter of Instagram of schrijf je hieronder in op mijn nieuwbrief.

Voor wie?

De HB Peer Meet-Up is bedoeld voor volwassenen die (het vermoeden hebben dat ze) hoogbegaafd zijn. De HB Peer Meet-Up is niet alleen voor (ex-)coachees van 2FG coaching en advies, ook andere hoogbegaafden zijn uiteraard van harte uitgenodigd!

Inschrijven voor de HB Peer Meet-Up van zaterdag 1 juni 2024

Overige info

De HB Peer Meet-Up heeft geen specifiek thema.

We verzamelen zaterdag 1 juni 2024 om 14.00 uur op een plek ergens in de buitenlucht, in de buurt van Bussum. Daar doen we een kort kennismakingsrondje en vervolgens maken we een wandeling van ongeveer 7 kilometer: 3,5 kilometer heen, dan is er de mogelijkheid tot een kopje koffie of iets anders en dan lopen we weer 3,5 kilometer terug naar het startpunt. Ook daar is er de mogelijkheid nog wat te drinken en desgewenst verder te praten.

Het terrein is ongelijk, de wandeling is niet geschikt voor rolstoelen of rollators.
De locatie is goed bereikbaar met de auto en (OV) fiets.