2FG coaching en advies

Gratis e-boek ‘Zit jij op een andere zender?’

In dit e-boek vind je alle artikelen die ik tot oktober 2022 heb gepubliceerd op mijn website 2FGcoaching.nl. De meeste artikelen gaan over processen die gerelateerd zijn aan hoogbegaafdheid en die leiden tot bepaald gedrag. Als je je eigen hoogbegaafdheid verder wil onderzoeken of je bent geïnteresseerd in hoogbegaafdheid omdat iemand in je omgeving hoogbegaafd is of omdat je beroepsmatig met hoogbegaafden te maken hebt, dan zijn deze artikelen zeker interessant voor jou.

Werken aan de acceptatie van jouw hoogbegaafdheid, deze onderzoeken, heruitvinden, vormgeven, omarmen en beleven, zodat je uiteindelijk er niet alleen last van hebt maar er ook de vruchten van kunt plukken.

“…Hoogbegaafdheid is een talent en een talent heeft ruimte -erkenning en de juiste begeleiding- nodig om tot ontwikkeling te komen. Krijgt het die ruimte niet dan kan dat allerlei, vooral ook negatieve gevolgen hebben, ook op de lange termijn. Hoogbegaafden hebben dan ook maar al te vaak vooral lást van hun hoogbegaafdheid in plaats van dat ze er de vruchten van plukken en er blij en zelfs gelukkig mee zijn. Ze lopen na verloop van tijd regelmatig vast in hun werk maar ook privé ondervinden ze hinder van hun hoogbegaafdheid…”

“…Door in dit e-boek te duiden waar bepaald gedrag of gevoel vandaan kan komen, kan (je) een hoogbegaafde (zichzelf) beter leren begrijpen. En ook beter begrijpen hoe hij zich verhoudt tot zijn omgeving…”

Het downloaden van dit e-boek is gratis. Veel leesplezier.