2FG coaching en advies

Week van de hoogbegaafdheid 2022 - Open praktijk

Begin maart was het weer de week van de hoogbegaafdheid. Er zijn allerlei activiteiten en evenementen georganiseerd rondom hoogbegaafdheid.

Ik bood dit jaar ook weer de mogelijkheid om (toch nog even) online een gratis gesprek met mij te plannen in mijn open praktijk op dinsdagochtend 8 maart en donderdagochtend 10 maart. Daarmee bood ik de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een online gesprek van 20 minuten met me te hebben, om me vragen te stellen rondom hoogbegaafdheid, loopbaanadvies of om gewoon even te sparren of kennis te maken.

Voor dit jaar zit het er weer op en heb ik in korte tijd een heleboel mensen gesproken met uiteenlopende vragen en heel verschillende situaties. Fijn dat ik daar wat voor heb kunnen betekenen, al is 20 minuten natuurlijk kort, vaak kan je toch even een tip, idee of invalshoek geven waar iemand nét weer even verder mee kan. 

Binnenkort houd ik ook weer mijn gratis inloopspreekuur, ook dan kan je een kort en geheel vrijblijvend consult met mij plannen. Houd hiervoor mijn website in de gaten, social media of schrijf je hieronder in voor de sporadische nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden.

En hopelijk dan tot ziens!

Arnout Mostert