Week van de Hoogbegaafdheid 2019

Van 9 tot en met 17 maart was het de week van de hoogbegaafdheid.

Hoogbegaafd?
Of weet je het niet zeker?
Herken je je in
veel kenmerken?
Wil je het daar eens over hebben?
Loop jij of je partner vast?
Wil je gewoon informatie over Hoogbegaafdheid?
Of even wat sparren?

Afgelopen zondag 10 maart hield ik tussen 11.00 uur en 18.00 uur een open praktijkdag.

Veel mooie gesprekken en interessante mensen vonden hun weg naar mijn praktijk. Ik kijk terug op een heel zinvolle en inspirerende dag.

Op de site van de week van de hoogbegaafdheid staat een evenementenkalender van de hele week. Je vindt daar workshops, trainingen, lezingen etc. Veel plezier met deze activiteiten. Mijn open praktijkdag zit er alweer op. Je kunt natuurlijk altijd contact met me opnemen.