2FG coaching en advies

Reviews van peergroup-sessies

Hieronder kan je een reactie, review of openbare feedback geven naar aanleiding van je deelname aan een hoogbegaafdheids-peergroup-sessie.

Hoogbegaafd en dan? Afbeelding van een vijzel, gestileerd en in zwart/wit

3 reacties

  1. Leuk om te doen, veel herkenning en overeenkomsten. Je merkt dat het zwaartepunt hiervan bij iedereen anders ligt. Omdat het voor mij de eerste keer was en het begin van mijn HB tocht, bemerkt dat ik zelf ook een vooroordeel had, van het bestaande HB beeld (mijn eigen onzekerheid hierover). Zeker leuk en om te doen en om contact te hebben met gelijkgestemden, volgende stap wordt een HB café na de Corona.

  2. Grappig hoe zo’n sessie met – op Arnout na – volstrekt vreemden helemaal niet vreemd voelde. Herkenning, erkenning en respect voeren de boventoon en tegelijk is het fijn te ervaren dat je niet alleen bent met je gedachten en overpeinzingen.

    Los van de hoogbegaafdheids-peergroup-sessie; een gesprek met Arnout kan je wellicht wat verder helpen. Ik heb de gesprekken als helpend ervaren op een level waarop ik het met anderen lastiger communiceren vindt. Soms als ik zelf de draad kwijt was in mijn geraaskal waarin alles met elkaar verbonden is en op elkaar reageert, wist Arnout de boel weer bij elkaar te brengen om de kern te benoemen. Fijne kerel die Arnout 🙂

  3. Zo’n peergroupsessie – in mijn geval met vijf mensen – is een plezierige bijeenkomst. Een veilige omgeving om te kunnen zeggen wat je bezighoudt of meemaakt – tegen feitelijk volslagen vreemden (maar dat is juist een voordeel). Arnout voegt als organisator af en toe een onderwerp en eigen ervaringen toe, maar bepaalt niet de agenda.

Reageer hier:

Je kan hieronder een reactie achterlaten op dit artikel. Jouw reactie kan anderen helpen. Na goedkeuring wordt je reactie onder het artikel op deze website geplaatst. Het kan dus even duren voordat je reactie zichtbaar is. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar is wel verplicht om in te vullen. Dit is om spam te voorkomen.