2FG coaching en advies

(Losse) sessies van 1 uur (ook online!)

Mede door de corona-tijd waar we in terecht zijn gekomen en hopelijk -in elk geval tijdelijk- even uit zijn, zag ik om me heen meer behoefte om met een coach te praten, te sparren, een hart onder de riem, even stoom afblazen, tips en richting te krijgen, of een steuntje in de rug om weer door te gaan in een voor velen zo veranderde situatie. Maar juist die verandering heeft er bij veel mensen voor gezorgd dat ze écht iets willen veranderen aan hun situatie. Of moeite hebben om terug te keren naar de situatie waar ze uitkwamen. 

De corona-situatie gebruik(te) je misschien, bewust of onbewust, als een contemplatief moment, bezinning, en misschien is is het wel een belangrijk keerpunt in je leven! Maar hoe zet je nou die eerste stap?

Ik weet wat daarvoor nodig is en hoe je die eerste stap werkelijk kan gaan zetten. We onderzoeken samen jouw hoogbegaafdheid, verslaan samen de beren op de weg, perfectionisme, faalangst, impostersyndroom, samen ruimen we ze op en maken de weg vrij om echt in beweging te komen! Om dingen écht te veranderen.

Om in deze behoefte te voorzien heb ik mijn aanbod uitgebreid.

Naast de uitgebreidere trajecten, waarbij je werkt vanuit een individueel coachingsplan met door jou vooraf bepaalde doelen, kan je nu ook naar behoefte incidenteel een sessie boeken of een kort traject doen. We kijken samen naar je coachvraag en naar wat voor jou de beste werkwijze is.

Tarief:

Een kennismakingssessie (intake) van 1 uur via Zoom* of Live: € 83,-

Vervolgsessies van 1 uur via Zoom* of Live: € 105,-

* Dit aanbod geldt voor particulieren en is inclusief 21% BTW. Kijk hier voor alle tarieven.

Vraag hier meteen je ONLINE of LIVE losse sessie aan:

LET OP! Na verzenden van je aanvraag ontvang je een email met een verificatielink voor je emailadres. Pas nadat je op die link hebt geklikt is je aanvraag compleet. De email met verificatielink kan soms bij je spam terechtkomen. Check dus even je spam als je geen email lijkt te hebben ontvangen. Als je online afspreken niet prettig vindt kunnen we natuurlijk ook live afspreken.
We houden ons dan aan de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM.

Neem voor zakelijke tarieven of coaching vanuit een individueel coachingsplan contact met me op.