2FG coaching en advies

Losse sessies van 1 uur (ook online mogelijk)

In de corona-tijd waar we (voorlopig?) gelukkig weer uit zijn, zag ik om me heen dat meer mensen de behoefte kregen om met een coach te praten. Te sparren, een hart onder de riem, even stoom afblazen, tips en richting te krijgen, of duiding of een ander perspectief. En door die tijd door te maken zijn ook nu nog veel mensen aan het zoeken naar een andere manier. Ze willen écht iets veranderen aan hun situatie. 

De corona-situatie gebruik(te) je misschien, bewust of onbewust, als een contemplatief moment, bezinning, en misschien is is het wel een belangrijk keerpunt in je leven! Maar hoe zet je nou die eerste stap?

Ik weet wat ervoor nodig is om die eerste stap werkelijk te gaan zetten. We onderzoeken samen jouw hoogbegaafdheid, verslaan samen de beren op de weg, perfectionisme, faalangst, impostersyndroom, samen ruimen we ze op en maken de weg vrij om echt in beweging te komen! Om dingen écht te veranderen.

Om in deze behoefte te voorzien heb ik mijn aanbod uitgebreid.

Naast de uitgebreidere trajecten, waarbij je werkt vanuit een individueel coachingsplan met door jou vooraf bepaalde doelen, kan je nu ook naar behoefte incidenteel een sessie boeken of een kort traject doen. We kijken samen naar je coachvraag en naar wat voor jou de beste werkwijze is.

Een kennismakingssessie (intake) van 1 uur via Google Meet of Live: € 83,- *
Vervolgsessies van 1 uur via Google Meet of Live: € 105,- *

* Dit aanbod geldt voor particulieren en is inclusief 21% BTW. Kijk hier voor alle tarieven.

Vraag hier meteen je ONLINE of LIVE losse sessie aan:

LET OP! Na verzenden van je aanvraag ontvang je een email met een verificatielink voor je emailadres. Pas nadat je op die link hebt geklikt is je aanvraag compleet. De email met verificatielink kan soms bij je spam terechtkomen. Check dus even je spam als je geen email lijkt te hebben ontvangen. Als je online afspreken niet prettig vindt kunnen we natuurlijk ook live afspreken.

Neem voor zakelijke tarieven of coaching vanuit een individueel coachingsplan contact met me op.