Sessies van een uur

Door de corona-tijd, de veranderde manier van werken, meer thuis zijn, en het anders naar je eigen situatie aankijken omdat er in een korte tijd behoorlijk wat veranderd is, zie ik om me heen de behoefte ontstaan om vaker even met een coach te praten, te sparren, een hart onder de riem, even stoom afblazen, tips krijgen, een steuntje in de rug, om weer door te gaan in de nieuwe situatie. En juist dát zorgt ervoor dat het nu tijd is om écht iets te veranderen in je leven.

Deze situatie heb je misschien gebruikt, bewust of onbewust, als een contemplatief moment. En mogelijk is het wel een keerpunt in je leven! Maar hoe zet je nou die eerste stap?

Ik weet hoe je die eerste stap werkelijk kan gaan zetten, wat daarvoor nodig is. We verslaan samen de beren op de weg, perfectionisme, faalangst, impostersyndroom, samen ruimen we ze op en maken de weg vrij om echt in beweging te komen! Om dingen écht te veranderen.

Om in deze behoefte te voorzien heb ik mijn aanbod uitgebreid.

Naast de uitgebreidere trajecten waarbij je werkt vanuit een individueel coachingsplan met door jou vooraf bepaalde doelen, kan je ook naar behoefte incidenteel een sessie boeken of een kort traject doen. We kijken samen naar je coachvraag en naar wat voor jou de beste werkwijze is.

Een kennismakingssessie van 1 uur via Zoom* of live:
€ 75,

Vervolgsessies van 1 uur via Zoom* of live:
€ 96,-

Vraag hier meteen je ONLINE of LIVE* sessie aan:Dit aanbod geldt voor particulieren en is inclusief 21% BTW.

Neem voor zakelijke tarieven of coaching vanuit een individueel coachingsplan contact met me op.

* Mocht je Zoom niet kunnen gebruiken of een ander platform prefereren, laat me dat weten. Er zijn meerdere mogelijkheden. Als je online afspreken sowieso niet prettig vindt kunnen we ook live afspreken. We houden ons dan aan de richtlijnen van het RIVM.