eBook “Op Scherp” over Leiderschap

Deel 1
Leiderschap

Deel 1 Leiderschap“Op Scherp” is een e-book voor ondernemers, leiders en niet-leiders, waarin ik mijn visie geef op een aantal onderwerpen die te maken hebben met goed ondernemerschap en leidinggeven.

Mijn ervaring is dat in veel organisaties de “menselijkheid” als belangrijk instrument nog te weinig ontwikkeld is. Meer werkplezier, verbondenheid, loyaliteit en eigenaarschap, en daaruit voortvloeiend, meer rendement. 

 

 

Het is de bedoeling om je bewuster te maken, je op scherp te zetten. In deze e-book reeks gaat het over persoonlijke ontwikkeling en daarmee over de ontwikkeling van het bedrijfspotentieel. 

Dit eerste deel is tijdelijk gratis.

Klik op de Checkout knop hieronder om een downloadlink te ontvangen per email. Je registreert je dan ook voor de 2FG nieuwsbrief.

Als je niet wilt registreren voor de 2FG nieuwsbrief dan kan je dit e-book ook downloaden middels de “Pay with a Tweet” button hieronder. Je kan kiezen te tweeten of een post op Facebook te plaatsen. Op één van deze platforms dien je dus een account te hebben om de pay with a tweet button te kunnen gebruiken.