Sessies van een uur

Maar ook face-to-face kan weer!
Alles is anders! Dus coachen ook.

Door de corona-tijd zag ik om me heen meer behoefte ontstaan om met een coach te praten, te sparren, een hart onder de riem, even afblazen, tips krijgen, een steuntje in de rug om weer door te gaan in een voor velen zo veranderde situatie. Maar ook gerust een tijd om nu écht iets te veranderen in je leven.

Deze situatie gebruik je misschien, bewust of onbewust, als een contemplatief moment, en mogelijk is het wel een keerpunt in je leven! Maar hoe zet je nou die eerste stap?

Ik weet hoe je die eerste stap werkelijk kan gaan zetten, wat daarvoor nodig is. We verslaan samen de beren op de weg, perfectionisme, faalangst, impostersyndroom, samen ruimen we ze op en maken de weg vrij om echt in beweging te komen! Om dingen écht te veranderen.

Om in deze behoefte te voorzien heb ik tijdelijk mijn aanbod uitgebreid.

Naast de uitgebreidere trajecten waarbij je werkt vanuit een individueel coachingsplan met door jou vooraf bepaalde doelen, start ik met korte trajecten en incidentele (sparring)sessies.

Een kennismakingssessie van 1 uur via Zoom* of Live:
€ 75,

Vervolgsessies van 1 uur via Zoom* of Live:
€ 96,-

Vraag hier meteen je ONLINE of LIVE* sessie aan:Dit aanbod geldt voor particulieren en is inclusief 21% BTW.

Neem voor zakelijke tarieven of coaching vanuit een individueel coachingsplan contact met me op.

* Als je online afspreken niet prettig vindt kunnen we op dit moment ook weer live afspreken. We houden ons dan aan de richtlijnen van het RIVM.