Sessies van een uur

Door de corona-tijd waar we inzitten zie ik om me heen meer behoefte ontstaan om met een coach te praten, te sparren, een hart onder de riem, even stoom afblazen, tips krijgen, een steuntje in de rug om weer door te gaan in een voor velen zo veranderde situatie. Maar juist die verandering zorgen ervoor dat het nu tijd is om écht iets te veranderen in je leven.

Deze situatie gebruik je misschien, bewust of onbewust, als een contemplatief moment, en mogelijk is het wel een keerpunt in je leven! Maar hoe zet je nou die eerste stap?

Ik weet hoe je die eerste stap werkelijk kan gaan zetten, wat daarvoor nodig is. We verslaan samen de beren op de weg, perfectionisme, faalangst, impostersyndroom, samen ruimen we ze op en maken de weg vrij om echt in beweging te komen! Om dingen écht te veranderen.

Om in deze behoefte te voorzien heb ik tijdelijk mijn aanbod uitgebreid.

Naast de uitgebreidere trajecten waarbij je werkt vanuit een individueel coachingsplan met door jou vooraf bepaalde doelen, kan je ook naar behoefte incidenteel een sessie boeken of een kort traject doen. We kijken samen naar je coachvraag en naar wat voor jou de beste werkwijze is.

Een kennismakingssessie van 1 uur via Zoom* of Live:
€ 75,

Vervolgsessies van 1 uur via Zoom* of Live:
€ 96,-

Vraag hier meteen je ONLINE of LIVE* sessie aan:Dit aanbod geldt voor particulieren en is inclusief 21% BTW.

Neem voor zakelijke tarieven of coaching vanuit een individueel coachingsplan contact met me op.

* Als je online afspreken niet prettig vindt kunnen we op dit moment ook weer live afspreken. We houden ons dan aan de richtlijnen van het RIVM.