2FG coaching en advies

Bore-out testuitslag

Uit je antwoorden blijkt dat de kans vrij groot is dat je een (beginnende) bore-out hebt.

Wanneer ontstaat een burn-out of een bore-out?

Als er een voortdurend beroep gedaan wordt op je minder ontwikkelde kanten dan leidt dat tot stress en overbelasting. Als deze overbelasting maar lang genoeg -meer dan een half jaar wordt vaak als norm gehanteerd- duurt, krijg je een burn-out.

Als er voortdurend te wéinig tot geen beroep wordt gedaan op je sterk ontwikkelde eigenschappen en talenten, dan leidt dat tot verveling en een gevoel van een zinloos bestaan. Dan kan je een bore-out ontwikkelen.

De uitgebreidere uitslag van de test en uitleg over bore-out plus een aantal tips om bore-out te voorkomen, mail ik aan het email adres dat je hebt ingevuld bij het afnemen van de test. Het is mogelijk dat de mail bij jou in de spam terecht komt. Check dus even je spam als je geen email hebt ontvangen.

Let op! Deze test geeft een indicatie of je de symptomen van een (beginnende) bore-out hebt. Het is geen garantie of bewijs dat je een bore-out hebt. Het kan je wel helpen in de goede richting te zoeken naar verbetering op je werk, in overleg te gaan met je werkgever of het onder de aandacht te brengen van je bedrijfsarts. Wat de uitkomst van deze test ook is, het feit dat je aanleiding voelt om de test te maken geeft al aan dat er in elk geval iets aan de hand is. Hierover praten met je leidinggevende, bedrijfsarts of coach is aan te raden.

Wil je reageren op de test, testuitslag of wat kwijt over je eigen bore-out, dan kan je me dat natuurlijk altijd mailen maar je kan het ook kwijt in de openbare reacties op de testpagina.